Bericht

Help Katinka naar Internationaal Scouting evenement, VS, 2019

Geplaatst op 5 februari 2018, 16:12 uur

Beste mede bewoners van Lisserbroek,
Mijn dochter Katinka wil dolgraag naar de Scouting World Jamboree in de VS, in 2019. Dat gaat € 4500,- euro kosten en die hebben we niet...
Als gezin willen wij Katinka graag naar de SWJ helpen, doe je mee?
We hebben bedacht dat we aan 500 mensen willen vragen om 4 euro te doneren (meer mag natuurlijk ook...). Dat levert € 2000,- euro op. De andere € 2500 euro hebben we al bijna bij elkaar (nu ruim €2150,- euro op de rekening).
Ook gaat de scoutinggroep waar Katinka lid van is (de Lisser Kaninefaten) activiteiten organiseren om geld bij elkaar te sprokkelen.
Als je Katinka wilt helpen kun je je bijdrage doneren via rekening NL22 RABO 1339 8929 60 op naam van K.C. Alvarado van Gijzen.
Tips voor mogelijkheden voor sponsoring zijn ook heel welkom! Evenals tweede hands spulletjes voor verkoop op Koningsdag.
Mocht het ons uiteindelijk niet lukken om het bedrag bij elkaar te krijgen, zal het geld worden gedoneerd aan het Wereldnatuurfonds.
Via deze Facebook pagina doen we verslag van de voortgang van deze fondsenwervingsactie: https://www.facebook.com/katinkagoeswj
Voor meer informatie over de World Jamboree kun je kijken op de website https://wj.scouting.nl/ van het Nederlandse contingent, of op de website van de organisatie van het evenement in de VS, http://2019wsj.org/

Deel dit: