Activiteit

Mama Café Lisserbroek, workshop Babygebaren

Maandelijks: Op Derde woensdag , 10:00 - 11:30 uur

Wist je dat je baby eigenlijk veel meer kan begrijpen en ‘vertellen’ dan je zou denken? Vanaf 6 maanden zijn baby’s er aan toe om te communiceren en zijn ze motorisch in staat om te gebaren.Dit is veel eerder dan dat een kind begint met praten. De meeste kinderen beginnen tussen 12 en 18 maanden met spreken. De kloof tussen het moment dat een kind taal kan begrijpen en het moment waarop een kind gaat praten kan met babygebaren goed worden overbrugd. Onderzoek heeft uitgewezen dat gebarende kinderen op een latere leeftijd een voorsprong hebben op het gebied van lezen, schrijven en spreken! Dit geldt ook voor peuters die op hun tweede of derde zijn begonnen met Babygebaren.

Op woensdag 15 maart komen we meer vertellen over Babygebaren en het gebruik ervan bij het Mama Café in Lisserbroek.  Neem zelf een drinkbeker mee voor je kindje.

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ouders met hun kinderen van 0 tot 4 jaar hier terecht om elkaar te ontmoeten, samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De kleintjes kunnen wennen om samen met andere kinderen te spelen - met papa of mama veilig op de achtergrond.

Je kunt als (aanstaande) mama vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net een baby hebben gekregen.

Hopelijk tot dan!!

 

Locatie
Dorpshuis De Meerkoet
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Tot/met 3 jaar
start / einde
Gestart op wo 15 maart 2017. Beëindigd wo 21 juni 2017
Illustration
 
Deel dit: