Activiteit

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren Lisse

Op zaterdag, zondag , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Tijdens het eerste weekend van oktober kun je in Lisse op tientallen adressen twee middagen lang komen kijken en luisteren naar een (muzikale) voorstelling. Solisten, (cover)bands en koren laten van zich horen, hier en daar is ook kunst te zien. Inwoners van Lisse stellen hun huis gastvrij open voor bezoekers. Voorstellingen vinden er drie keer per middag op vaste tijden plaats. Ze duren een half uur en zijn gratis te bezoeken. Iedereen is van harte welkom. Het volledige programma is vanaf begin september online in te zien: www.glurenbijdeburen-lisse.nl
Het programmaboekje wordt in Lisse huis aan huis verspreid. Inwoners van Lisserbroek kunnen het t.z.t. afhalen op diverse openbare locaties in Lisse, waaronder de VVV  en de bibliotheek.

P.S. Zelf optreden kan ook. Informeer of er nog plaats is via info@glurenbijdeburen-lisse.nl

Locatie
Twee middagen op tientallen adressen in Lisse.
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Op iedere locatie is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te geven. Dankzij sponsoren is het festival gratis toegankelijk.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen is welkom. Bezoekers kunnen zelf een keuze maken uit het aanbod van optredens. Niet alle huiskamers zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. De openbare locaties die in het programma zijn opgenomen zijn over het algemeen goed toegankelijk.
start / einde
Start op za 5 oktober 2024. Eindigt zo 6 oktober 2024
Deel dit:
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
zaterdag 5 okt 2024
zondag 6 okt 2024