Nieuw bericht

Informatiebijeenkomst Verkeer Lisserbroek Lisse

geplaatst op 6 september 17, 16:23 uur

Beste inwoner van Lisserbroek,

Graag nodigen wij u uit voor de informatiebijeenkomst ‘Plan van Aanpak Onderzoek verkeersmaatregelen dubbel­dorp Lisse Lisserbroek’ op maandagavond 18 september 2017 in het gemeentehuis van de gemeente Lisse (Heereweg 254, Lisse).

Om een goed beeld te krijgen van de verbinding tussen Lisse en Lisserbroek, nu en ook in de toekomst bij uitbreiding door woning­bouw, hebben de gemeenten Lisse en Haarlemmermeer begin 2017 een verkeersonderzoek laten uitvoeren. In dit onderzoek is nadrukkelijk aandacht besteed aan de verkeerssituatie op de Lisser­brug. Vervolgens is een plan van aanpak opgesteld door de beide gemeenten. Hierin is de werkwijze beschreven om samen met partners en gebruikers van de verbindingen over de Ringvaart tot een goede verkeersdoorstroming te komen en een verkeersveilige situatie.

Op 18 september willen wij u graag over dit plan van aanpak informeren en is er ruimte voor u om vragen te stellen. Vanaf de week van 11 september vindt u achtergrondinformatie op de nieuwe minisite Haarlemmermeer.nl/lisserbroek.

Programma maandag 18 september 2017:

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee

19.30 uur Opening door avondvoorzitter Jos Bontekoe (gebiedsmanager)

19.45 uur Presentatie plan van aanpak

20.15 uur Vragenronde

21.15 uur Afsluiting

 

Wilt u om organisatorische redenen zo vriendelijk zijn uw komst te bevestigen via lisserbroek@haarlemmermeer.nl of T 0900 1852. Ook als u de avond niet kunt bijwonen maar wel vragen of opmerkingen heeft kunt u dat ons via deze weg laten weten.

 

gemeente Lisse, Evert Jan Nieuwenhuis, wethouder

gemeente Haarlemmermeer, Derk Reneman, wethouder

foto's

Nog geen reacties