Bericht

Wat doe jij met een ton?

Geplaatst op 23 februari 2018, 15:50 uur

Maak kans op €2.500,- om jouw tuin waterproof te maken!
Ontwerp een waterproof tuin en maak kans op geldprijzen tot €2.500,- en regentonnen!
Is jouw tuin wel waterproof? Ontwerp een waterproof versie van jouw tuin, waarbij een regenton de basis is. Hoe richt je de rest van je tuin in? Doe mee met deze wedstrijd en win! Met de prijzen kun jij jouw tuin waterproof maken.

Meedoen? Mail een plaatje/foto en omschrijving van je ontwerp o.v.v. je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer naar info@haarlemmermeerwaterproof.nl.

Met zo’n waterproof tuin raak je beter bestand tegen de steeds vaker voorkomende hevige regenval én benut je het gratis regenwater beter. Een regenton in de tuin voelt misschien als dweilen met de kraan open, maar een waterproof Haarlemmermeer is uiteindelijk het resultaat van alle inspanningen – klein en groot. En je kunt natuurlijk veel meer doen! Wat doe je met het water dat je opvangt? Het opgevangen water in de regenton kun je gebruiken om de planten water te geven als het droog is. Mooi! En verder? Op www.haarlemmermeerwaterproof.nl vind je tips.

TIP: Maak je ontwerp zo mooi mogelijk, zodat je de jury en het publiek overtuigd van jouw ontwerp! Wil je makkelijk een plaatje van je ontwerp maken? Gebruik www.tekenjetuin.nl. Je kunt natuurlijk ook een leuk filmpje van je tuin maken, met uitleg van hoe je wilt dat het gaat worden. Of teken je tuin en maak daar een foto of PDF van.

Er zijn 2 soorten prijzen te winnen:
De jury beoordeelt de plannen, waarvan de 3 beste plannen een prijs winnen: een geldbedrag voor het realiseren van het ontwerp. Het prijzengeld is als volgt verdeeld: €2.500,- (hoofdprijs), €1.000,- (tweede prijs), €500,- (derde prijs). De winnaars worden uiterlijk 20 april bekend gemaakt.
Alle inzendingen worden in een album op de facebookpagina van NMCX Centrum voor Duurzaamheid geplaatst. Deelnemers kunnen hun omgeving daarop laten stemmen door hun ontwerp te liken*. De 10 inzendingen met de meeste likes, winnen een houten regenton (oud wijnvat) van Boomkwekerij Tas t.w.v. €129,-, incl. btw en bezorging, excl. aansluiting. Stemmen op Facebook kan tot 7 april 12.00 uur.
*LET OP: alleen de likes binnen het album van NMCX tellen.

Voor nieuws, tips en een overzicht van de inzendingen: Houd de facebookpagina van NMCX in de gaten! Heb je vragen over deze wedstrijd neem contact met ons op via info@haarlemmermerwaterproof.nl of kom naar een van de evenementen die we in de wedstrijdperiode organiseren:

17 maart – Tuincentrum Suidgeest – Hoveniers staan klaar om al je vragen over een waterproof tuin te beantwoorden. Ook kunnen zij je helpen met het ontwerp door middel van tekendetuin.nl.

24 maart – Gamma Hoofddorp – Hoe sluit je een regenton aan? Kom naar de workshop “regenton aansluiten”!

25 maart – Winkelcentrum De Vier Meren – Om mensen bewust te maken dat wij met zijn allen zelf iets kunnen doen tegen wateroverlast is Haarlemmermeer Waterproof op 25 maart spectaculair aanwezig in Winkelcentrum De Vier Meren.

Wat zijn de spelregels?
de tuin in kwestie moet zich in Haarlemmermeer bevinden
er moet een regenton in het ontwerp zitten
deelname aan de wedstrijd bestaat uit een foto van de “oude” tuin, een omschrijving en een beeld van je ontwerp voor de nieuwe tuin
deelnemers zijn verplicht een naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer op te geven
deelnemen kan tot en met 31 maart door te mailen naar info@haarlemmermeerwaterproof.nl
winnaars van de geldprijzen worden uiterlijk 20 april op de hoogte gebracht van hun prijs
winnaars van de facebook actie worden op facebook bekend gemaakt
winnaars moeten hun prijs besteden aan de inrichting van hun tuin
de bedragen van de geldprijzen zijn inclusief BTW
winnaars moeten de prijs in 2018 besteden
winnaars moeten na afloop beschikbaar zijn voor een interview over en fotografie van de nieuwe tuin
over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Illustration
 
Deel dit: