Bericht

De kokende jeugd heeft het weer voor elkaar gekregen

Geplaatst op 10 maart 2018, 12:29 uur

Het is ze weer gelukt! Met 7 koks is er weer een heerlijke maaltijd gemaakt in de keuken van de Meerkoet en daarna geserveerd in de Huiskamer van Lisserbroek.

De keuken was weer het bolwerk van plezier en inspanning. Er stonden schalen vol met verse producten. Er werd weer geroerd in grote pannen en heerlijke geuren kwamen weer vrij met als eindresultaat een smakelijk menu. Aan mooi gedekte tafels hebben de gasten genoten van de courgette munt soep met kaasstengels. Daarna werd er een tafel ingericht waarop de gasten hun wraps zelf in elkaar konden zetten. En dan als afsluiter een heerlijke oreo tiramisu. Die was tijdens het maken al favoriet. Proeven wordt dan echt niet vergeten!

Deze kanjers hebben dit alles voor elkaar gebokst dankzij de hulp van Cindy en Myra die alle boodschappen hebben gedaan en het grote overzicht hielden. De jongelui zelf hadden allemaal hun eigen taak en dat werd zelfs op krukken kundig uitgevoerd. Bijgestaan door 2 dames van de Huiskamer, die hulpkoks mochten zijn, is het weer een geslaagd evenement geworden.

Op vrijdag 13 april is de volgende maaltijd gepland. U kunt zich opgeven bij cindy.diepenhorst@maatvast.nl.

Deel dit: