Chocolade workshop
Een verslag van Agaath Glas en Truus Donker:
Dinsdagavond 24 oktober stond in de Huiskamer van Lisserbroek de gesmolten chocolade al op ons te wachten. We waren met 11 dames en Coby den Butter die de workshop organiseerde heeft ons eerst een uitleg gegeven.
Voor ons stond een matje met bonbonvormpjes, daar konden we de gesmolten chocolade in gieten. Puur, melk of wit. Verder was er een ruime keus aan versierselen zoals nootjes. We hebben de bonbons daarmee versiert zodat het er allemaal nog smakelijker uit zou komen te zien. Ondertussen mochten we natuurlijk ook snoepen. Er waren biscuitjes en die doopten we in de warme chocolade, Kopje thee of koffie erbij en zo waren we wel even zoet.
De bonbons gingen de koeling in om uit te harden en ondertussen zijn we, met heel veel hulp, leuke tasjes gaan maken van gekleurd papier om de bonbons in te doen zodat alles er professioneel eruit zou komen te zien.
Na al die verrukkelijke inspanningen zag alles er heel mooi uit en het smaakte heerlijk. Het was een geslaagde avond, dank je wel Coby voor dit leuke idee.
Agaath en Truus