Bericht

Expositie Carin van der Putten in Medisch Centrum Lisserbroek.

Geplaatst op 23 augustus 2018, 20:12 uur

Van 19 september tot en met 20 november exposeert Carin van der Putten haar schilderijen in het Medisch Centrum van Lisserbroek ( naast Dorpshuis de Meerkoet).

Carin van der Putten is geboren in 1959,  geboren in Vogelenzang en woont inmiddels al jaren in Hillegom midden tussen de bollenvelden.

Als kind was ik altijd bezig met kleuren en tekenen, toch duurde het nog tot 2005, voordat ik mijn kleuren creatief in aquarel kon vertalen.

In 2006 begon ik met een cursus aquarel bij de Kulturele Raad/Het Raam in Hillegom. Vanaf 2009 tot heden geniet ik les van Frank Bosman, vanaf september 2017 vanuit een nieuwe locatie; zijn eigen atelier in Hillegom.

Schilderen is mijn passie, het geeft mij rust in deze hectische wereld.  Mijn werken maak ik in aquarel, acryl, pastelkrijt en inkt, maar ook werk ik met gemengde technieken. Ik werk graag met veel kleur. 

De natuur is mijn inspiratiebron, veel van mijn werk is realistisch, maar ook het abstracte is terug te vinden in mijn schilderijen. Sinds kort werk ik ook met acryl-pouring, dit is werken met gietbare acrylverf.

Tijdens mijn expositie bij Medisch centrum Lisserbroek, zijn mijn werken ook te koop.

Ik exposeer vanaf 2013, o.a. bij Meerbusiness Duin- en Bollenstreek, Villa Santwijck, Het Raam, Cultuurloods alle in  Hillegom. Nu exposeer ik in het Medisch centrum, Krabbescheerstraat 1 in Lisserboek.

Het medisch centrum is elke werkdag, m.u.v. woensdagmiddag geopend. Mocht u de expositie op zaterdag willen bezoeken bel dan eerst even met De Meerkoet, telefoonnummer 0252-413457

 

Deel dit: