Bericht

Kerstdiner 2018

Geplaatst op 30 december 2018, 21:08 uur

Zondag 23 december was de grote zaal van het dorpshuis in afwachting van de gasten voor het kerstdiner. Een kerstdiner georganiseerd door stichting Maatvast, Lisserbroek SamenMeer en de Rotary Haarlemmermeer. Deze avond was er om de gasten een leuke, ontspannen avond te geven. En dat is geluk!
Er werd al vroeg gerommeld in de keuken. Als een geoliede machine werd daar gewerkt. In de zaal werden alle tafels mooi gedekt en druppelde het entertainment binnen. De vuurkorven stonden naast de ingang van de Meerkoet om ook buiten een warme gloed te verspreiden. Het koor liet zich van zijn beste kant zien en vooral horen om zo de gasten te verwelkomen.
Rond half 6 werd er een heerlijke soep geserveerd door leden van de Rotary en de vrijwilligers van Lisserbroek Samenmeer. Na de soep volgde een goed gevuld buffet waarvan heerlijk gegeten is. Als afsluiting was er een heerlijk toetje.
Dankzij de open opstelling sprak men nog eens iemand anders en was de sfeer ongedwongen mede door het duo op het podium. De zangeres en haar begeleiding gaven de avond net dat tintje extra. Er werd gedanst, zachtjes meegezongen en de wijze woorden van het gedicht namen we met ons mee. Er werd gelachen, herinneringen opgehaald, verdriet gedeeld maar bovenal waren we samen en hebben we genoten van een mooie avond met lekker eten en mooie mensen. Kerst begon goed.

Deel dit: