Bericht

Maatvast gaat inzamelen voor CliniClowns

Geplaatst op 22 juni 2019, 10:52 uur

De Meerkoet krijgt er een functie bij. Naast het ruimte bieden aan verschillende activiteiten wordt De Meerkoet ook Cliniclowns Collection Centres.

In De Meerkoet staat vanaf 1 juni 2019 een speciale groengekleurde box, herkenbaar door Cliniclowns uitingen, waar bezoekers lege inkt en -tonercartridges en mobiele telefoons in kunnen doen. De opbrengst van deze inzameling gaat vervolgens naar Cliniclowns, de vrolijke clowns die optredens verzorgen voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie.

 

“Cliniclowns zorgen voor heel veel plezierige momenten voor zieke en gehandicapte kinderen en voor dementerende ouderen. Maatvast wil graag een bijdrage leveren om dat mogelijk te maken. Dus lever maar in die lege cartridges en mobieltjes.”

 Voor het milieuvriendelijk verwerken van de lege cartridges werkt Cliniclowns nauw samen met Eeko ccc B.V, zie www.eeko.nl.  Elke bruikbare cartridge levert een vergoeding van €0,40 op. Hiermee kan Cliniclowns (nog meer) zieke en gehandicapte kinderen en ouderen afleiding en plezier bezorgen.

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: