Bericht

Burendag “Het Buurbuffet” geslaagd initiatief

Geplaatst op 12 oktober 2019, 17:36 uur

Vrijdag 27 september organiseerde LisserbroekSamenMeer en Stichting Maatvast (Meerkoet en Nooduitgang) in kader van burendag “Het Buurtbuffet”.

Na schooltijd konden de kinderen zich melden bij de Meerkoet voor een speurtocht waarbij de ingrediënten voor de poffertjes verzameld werden. Na wat drinken en uitleg van Tijmen en Mayra ging de jeugd op pad. Ondertussen werd in de keuken voorbereidingen getroffen voor het Buurtbuffet en werden de tafels in de zaal gezet.

Zo was er voor op het buffet aspergesoep, zalmsalade, huzarensalade, pizzabroodjes en frikandelbroodjes en werd het buffet door de buren aangevuld met lekkers als hartige taart, heerlijke kip in saus, groentebakjes en meer. Als toetje verzorgde Lisserbroek SamenMeer voor ijs. Voor en door de jeugd werden er poffertjes gebakken….dat was het plan maar dat werd last minute even omschakelen naar pannenkoeken bakken wat minstens net zo lekker was. Het samen zijn tijdens deze burendag was erg gezellig en ook de combinatie van jong en oud erg leuk. Volgend jaar hopen we dat nog meer ouders aanschuiven bij hun kinderen.

Deel dit: