Bericht

We zullen zijn. Muzikaal cabaret van Stan Put en Wietse Algera.

Geplaatst op 4 november 2019, 18:37 uur

Het Zondagmiddagpodium Haarlemmermeer (65+) komt op 10 november om 14.00 uur naar Dorpshuis De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek met een muzikaal cabaret. Stan Put en Wietse Algera brengen delen van hun nieuwe programma: We zullen zijn.

Stan Put en Wietse Algera komen uit Haarlem en kennen elkaar van de PABO. Ze deelden de liefde voor muziek en cabaret en besloten samen te werken. In 2000 zaten zij bij de laatste tien deelnemers van het Leids Cabaret Festival. De twee mannen brengen integer en muzikaal cabaret. Het Haarlems Dagblad na een optreden: ‘Moeiteloos weten zij het publiek een gulle lach te ontlokken met hun kolderieke opmerkingen om het publiek vervolgens weer muisstil te laten luisteren naar prachtige tweestemmige liederen.’

Het leven en de liefde.
Voor 2020 hebben Put en Algera een nieuw programma op de rol staan: ‘We zullen zijn’, dat in maart 2020 in première gaat in de kleine zaal van de Philharmonie in Haarlem. Het leven en de liefde worden in dit nieuwe programma uitgebreid bezongen. Zondag kunt u in De Meerkoet genieten van delen uit ‘We zullen zijn’, afgewisseld met succesnummers uit eerdere optredens: veel liedje, sketches, een handvol hits, kolderieke humor en pure poëzie. Geniet van een mooie middag vol eigen werk van dit Haarlemse duo!

Kaartverkoop en informatie.
Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.

Illustration
 
Deel dit: