Bericht

Open dag skeelerclub Lisserbroek 27 maart a.s. 13.00 - 16.00 uur

Geplaatst op 20 maart 2021, 22:31 uur

Skeeleren in coronatijd, een sport voor u of voor uw kinderen?

Lisserbroek – Kom skeeleren op de open dag van de skeelerclub Lisserbroek op 27 maart a.s. van 13.00 – 16.00 uur. Skeeleren is een sport die buiten wordt bedreven en net als schaatsen, skeeler je niet dicht bij elkaar want je hebt immers ruimte nodig om te kunnen bewegen. Een ideale manier van bewegen en zeker in coronatijd.

Heeft u in februari ook zo genoten van het ijs maar ging het schaatsen niet zo lekker. Leek het wel of u schaatste op schuurpapier en kwam u niet of nauwelijks vooruit? Vaak wordt dan gezegd: ‘het ligt aan de schaatsen’ maar de techniek van het schaatsen heeft heel veel invloed op wel of niet lekker glijden over het ijs. Skeeleren vereist bijna dezelfde techniek als schaatsen. Skeeleren is dan ook een hele goede methode om de schaatstechniek in de benen te krijgen. Dus wilt u volgende winter over het ijs ‘vliegen’ kom dan bij de skeelerclub Lisserbroek trainen. Twijfelt u nog? Grijp dan nu uw kans en kom naar de skeelerclub in Lisserbroek voor een gratis proefles. Kreeg u na de proefles de smaak te pakken dan kan u bij ons op diverse niveaus skeelerles nemen van maart - september. Onze trainers verzorgen skeelerlessen voor de puppy’s van 5 – 6 jaar, voor de jeugd van 7 – 17 jaar en voor volwassenen tot 70 jaar (zie onze website voor de lessen)

Benieuwd naar het skeeleren op een echte 333 meter skeelerbaan? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 27 maart van 13.00 – 16.00 uur aan de Hillegommerdijk 53 in Lisserbroek

Op de open dag zijn er voor kinderen gratis skeelers, hand-, pols en kniebeschermers te leen bij de Jan van der Hoornskeelerkar. Tevens zijn onze trainers aanwezig om u te informeren over onze skeelerlessen.

In verband met de coronaregels is publiek op de skeelerbaan niet toegestaan. Wel kunt u de verrichtingen van uw kroost vanaf een veilige afstand gadeslaan. Op de website staat het volledige coronaprotocol.

Deel dit: