Bericht

Geef jij je eigen draai aan onze communicatie?

Geplaatst op 22 juni 2021, 14:44 uur

Fietsmaatjes Hillegom Lisse is op zoek naar iemand die zin heeft in de veelzijdige functie van Coördinator Communicatie en PR. Je kunt er je eigen draai aan geven. Kom jij bij ons enthousiaste team? 

Als Coördinator Communicatie en PR zorg je er samen met de andere vrijwilligers voor dat Fietsmaatjes Hillegom Lisse haar doelstelling kan halen: ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen die niet alleen kunnen fietsen, met een maatje in de buitenlucht kunnen bewegen en gezellig contact hebben. Samen met de teamleden Communicatie en PR maak je alle activiteiten in de diverse media bekend.

Per 1 september legt Christa Portegies haar rol als Coördinator Communicatie en PR neer. Vanaf de start van de nieuwe stichting, ruim drie jaar geleden, heeft zij de functie ontwikkeld en invulling gegeven, met als meest zichtbare resultaat een flink gestegen bekendheid van Fietsmaatjes Hillegom Lisse in de hele regio. Christa: “Het is een veelzijdige rol waarin je als vrijwilliger je talenten benut, je ervaring inzet, nieuwe dingen leert en in contact komt met leuke mensen. Je komt in een creatief en enthousiast team terecht. Het is een actieve en zinvolle besteding van je vrije tijd waarmee je veel mensen blij maakt.” 

De hele vacature is te vinden op de website www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl. Vragen stellen en reageren kan via info@fietsmaatjeshillegomlisse.nl. 

Illustration
 
Deel dit: