Bericht

Tegels opgehaald bij deelnemers Haarlemmermeers Kampioenschap Tegelwippen

Geplaatst op 1 juni 2022, 13:22 uur

Op vrijdag 20 mei zijn bij de eerste 15 deelnemers van het HaKa (het Haarlemmermeers Kampioenschap Tegelwippen) de tegels opgehaald! In totaal 327 vierkante meter aan hebben zij tegelvrij gemaakt, dat is bijna net zo groot als een basketbalveld! Onze partner Dura Vermeer zorgde voor duurzaam vervoer en haalde de tegels op met een elektrische vrachtauto  .

Wil je ook meedoen en je tuin groener maken door tegels te verwijderen? Kijk dan op de website: Tegelwippen - Haarlemmermeer Waterproof . Je kunt bovendien ook nog leuke prijzen winnen!
Op de foto hieronder zie je de tuin van een deelneemster uit Nieuw Vennep: zo’n groene tuin ziet er toch ook veel leuker uit dan een tuin met al die tegels?  

Je kunt HaarlemmermeerWaterproof ook ontmoeten: op de Informatiemarkt in Nieuw Vennep op 11 juni, op de Braderie in Overbos (Hoofddorp) op 25 juni en op de Zomermarkt in Graan voor Visch (Hoofddorp) op 2 juli.
Informatie over verschillende acties van NMCX Centrum voor Duurzaamheid, zoals Meer Biodiversiteit en Haarlemmermeer Waterproof vind je ook op het Zomerfestival in de Heimanshof (Hoofddorp), op 26 juni. Tot dan!  

Deel dit: