Bericht

Herhaling Vacature secretariaat Stichting Samen Lisserbroek

Geplaatst op 30 januari 2023, 00:00 uur
Illustration

Het bestuur van Stichting Samen Lisserbroek is op zoek naar actieve mensen die een of meerdere taken willen gaan doen die behoren tot het secretariaat. Dit bericht is al eerder geplaatst. Helaas zijn er nog geen reacties binnengekomen

De organisatie van de dorpsraad bestaat uop dit moment uit 4 bestuursleden allen met een vaste taak die maandelijks bij elkaar komen. Naast het bestuur is de organisatie opgebouwd uit verschillende werkgroepen en een deelnemersplatform.
De afzonderlijke werkgroepen zijn duurzaamheid, groen, ontmoeten en wonen. Het deelnemersplatform bestaat uit dorpsgenoten en vertegenwoordigers van clubs uit het dorp. Het doel van deze organisatievorm is om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij de ontwikkelingen en leefbaarheid in Lisserbroek en omgeving. Bestuur, werkgroepen en deelnemersplatform doen dit geheel op vrijwilliger basis.

De taken van het secretariaat bestaan uit:
-    Het versturen van uitnodigingen voor bestuursvergadering en deelnemersplatform
-    Het maken van een kort verslag van de bestuursvergaderingen en deelnemersplatform
-    Het bijhouden van alle inkomende en uitgaande post en alle relevante poststukken doorsturen aan de overige bestuursleden
-    Het actief deelnemen aan de bestuursvergaderingen
-    Samen met de overige bestuursleden contact onderhouden met inwoners uit het dorp, belangengroeperingen uit het dorp en overheidsinstanties.
-    Het beheren van in- en uitschrijvingen van de Kamer van Koophandel en het UBO register.
-    Het actief participeren bij de vergaderingen van dorpsraad en deelnemersplatform.
-    Activiteiten van Samen Lisserbroek plaatsen op het digitale platform www.lisserbroekonline.nl
De taken van het secretariaat kunnen gedaan worden door meerdere personen. Hiermee wordt de hoeveelheid aan taken beheersbaar.

Hebt u interesse dan kunt u een mailtje sturen aan secretariaat@samen-lisserbroek.nl

Deel dit: