Activiteit

Workshop Kerststuk maken

dinsdag 12 december 2017 , 19:30 - 21:30 uur

De dagen worden weer korter en de tijd breekt weer aan om het in en om het huis gezellig te maken. Op deze dinsdagavond gaan we weer lekker aan de slag om een mooie kerstdecoratie te maken. Er is keuze om een ronde schaal of een langwerpig kerststuk te maken te maken. 

We gebruiken verschillende soorten kerstgroen.En de kleuren die je gebruikt bij het decoreren van het stuk bepaal je zelf, met als resultaat een sfeervolle eyecatcher die past bij je eigen stijl. Mocht je zelf een mooie schaal of ondergrond hebben dan kan je die ook gebruiken als ondergrond. Tijdens de workshop schenken we koffie of thee, met wat lekkers erbij.

Kosten 28,50 per deelnemer.

De deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Reserveren per voorkeur via de email: info@dekleineturf.nl. En anders is bellen ook mogelijk. Doe dit naar: 06-12854212 (Sandra van Hoven)

Let op want we hebben ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus als je zeker wilt zijn van een plek geef jezelf z.s.m. op.

Locatie
De kleine Turf
Turfspoor 165
2165 AW Lisserbroek
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Voor deze workshop is geen ervaring nodig, en je hoeft ook niet volwassen te zijn om aan deze workshop mee te kunnen doen.
De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen.
Illustration
 
Deel dit: