Valentijnsdiner voor Twee op Landgoed de Olmenhorst
Ons culinaire team heeft voor Valentijnsdag een bijzonder biologisch(*) menu samengesteld, liefde gaat immers door de maag. Onze chef-kok zal op deze avonden al zijn passie en liefde voor pure producten en ingrediënten gebruiken om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Bij dit menu heeft gastheer Paul een aantal bijzondere biologische wijnen geselecteerd. Daarnaast serveren we een breed assortiment aan biologische bieren en frisdranken.
Het Menu
Amuse:
Onze chef-kok bereid tevens een prachtige amuse:
tartaar van pastrami met truffel en affilla cress.
Hierbij kan je ook een glaasjes liefdesbubbels bestellen. (Niet bij prijs inbegrepen)
Voorgerecht:
Bosje rozen van duurzaam gevangen gerookte wilde zalm
(limoen mayonaise , zeekraal , balsamico-uitjes en cressons van borage)
Geserveerd met molensteenbrood en gezouten boerenboter
Hoofdgerecht:
Omhelzing van West-Fries Weiderund, de lende en hachee.
(worstkruim , oerwortel , roseval aardappel, pompoen)
Nagerecht:
“Ik smelt voor jou”
(Parfait van roos en maanzaadjes, in vanille gepocheerde peer en panna cotta van amaretto)