Activiteit

Skeeler open dag op de skeelerbaan in Lisserbroek

zaterdag 7 april 2018 , 13:00 - 16:00 uur

Skeeleren op een mooie en veilige skeelerbaan in Lisserbroek. Het skeelerseizoen gaat in april weer beginnen en traditioneel start de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek met een open dag. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de vereniging en deze geweldig mooie sport. Jong en oud kan dan vrij komen skeeleren (helm verplicht). Trainers zijn aanwezig om aanwijzingen te geven en te vertellen over het trainingsprogramma. Op het middenterrein kan de jeugd zich uitleven met hockey op skeelers. Jan van der Hoorn Schaatsen en skeelers is aanwezig met een kraam om alle technische vragen te beantwoorden over de te gebruiken materialen bij het skeeleren. Kinderen kunnen zich laten schminken, uitleven op het springkussen en krijgen poffertjes.

Tijdens de open dag is het mogelijk om lid te worden en in te schrijven voor een van de trainingen. De trainingen starten vanaf maandag 9 april en worden gegeven door een team van enthousiaste en deskundige trainers.
Bij het leren skeeleren wordt veel aandacht besteed aan het veilig skeeleren. Niet alleen het aanleren van de basishouding en een goede balans komen bij de trainingen aan bod ook is het belangrijk dat je als sporter goed kan remmen, op een goede manier leert vallen en goed door de bochten kan skeeleren. Voor de al wat ervaren skeeleraar wordt stevig ingezet op verbetering van techniek en conditie. Voor alles geldt echter dat de sporter, jong en oud, plezier moet hebben in het skeeleren en daarom worden veel technieken aangeleerd met spelelementen.

Alle informatie is te vinden op de website van de vereniging:

Website van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek

Locatie
Er zijn parkeerplaatsen aanwezig maar de geschiedenis wijst uit dat het altijd heel druk is tijdens de open dag. Hou daar rekening mee.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: