Activiteit

Open Deur Dag: loop binnen bij BSR Bollenstreek

vrijdag 28 september 2018 , 14:00 - 16:00 uur

Bewust Bollenstreek bestaat 1 jaar. Om dit te vieren zetten wij op vrijdag 28 september en/of zaterdag 29 september onze praktijkdeuren open voor inwoners van de Bollenstreek.

BSR Bollenstreek, lid van Bewust Bollenstreek, is sinds december 2015 gevestigd in het Medisch Centrum van de Meerkoet. Op vrijdagmiddag 28 september van 14.00 – 16.00 uur staat de deur open voor iedereen die wel eens wil weten wat Body Stress Release is.

Veel fysieke klachten (zoals hoofdpijn, spanning in de nek, pijn tussen de schouderbladen of in de onderrug, tintelende of gevoelloze vingers/tenen onrustige benen, last van de darmen, slaapproblemen) hebben een logische oorzaak: vastgezette spanning in spieren en/of bindweefsel, oftewel body stress.

Body Stress Release (BSR) stimuleert het lichaam om die vastgezette spanning los te laten. Een release is precies, effectief, zacht en vriendelijk. De techniek is geschikt voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond.

 Lees op mijn website www.bsrbollenstreek.nl alles over Body Stress Release en kom langs op de Open Deur Dag op vrijdag 28 september (Krabbescheerstraat 1, 2165 XG Lisserbroek).

Locatie
Medisch Centrum Lisserbroek
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: