Activiteit

Royale Kerstkrans

zaterdag 8 december 2018 , 15:00 - 17:00 uur

Donkere dagen voor de kerst? Niet bij u thuis! 

Laat u inspireren en kom deze zaterdagmiddag een mooie blikvanger voor op de voordeur maken: een royale kerstkrans. We werken met diverse soorten kerstgroen, en het decoreren kan in eigen stijl en kleur, want er zijn genoeg diverse kerstspulletjes voor ieder wat wils.  Een gezellige activiteit die toch ook ontspannend is, met als resultaat een leuke kerstdecoratie mee naar huis.

Ervaring is niet nodig. Mocht u liever met uw eigen schaartje/mes werken dan kunt u die gewoon meenemen.De foto hierboven is een archieffoto.

Kosten: € 37,50

De prijzen inclusief koffie of thee met wat lekkers erbij.

Om 15:00 starten we en  verwachten dat de meeste deelnemers rond 17:00 klaar zullen zijn. De deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Adres: Turfspoor 165 in Lisserbroek

Reserveer je plaats(en), want vol is vol.Op het moment van plaatsen zijn er nog 4 plaatsen vrij. Mailen heeft hierbij de voorkeur, vermeldt wel om welke workshop het gaat, de datum en met hoeveel deelnemers je komt. Mailen naar: info@dekleineturf.nl

Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. En de workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Locatie
De kleine Turf
Turfspoor 165
2165AW Lisserbroek
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Illustration
 
Deel dit: