Activiteit

Kunst- en Boekenbeurs: 11 t/m 13 april, in De Rank

vrijdag 12 april 2019 , 14:00 - 21:00 uur

Op 11 tot en met 13 april wordt opnieuw de Kunst- en Boekenbeurs (KBB) gehouden in de Rank. Tijdens deze beurs wordt er niet alleen een keur aan boeken aangeboden, gesorteerd op soort/categorie, maar is er ook een beperkte hoeveelheid LP’s, singles, puzzels en spelletjes te koop. Daarnaast staat de beurs in het teken van diverse kunstvormen.

 

Kunst

Op het gebied van de kunst zijn er diverse schilderijen te bewonderen van verschillende kunstenaars, die allemaal verbonden zijn aan de kunstenaarsgroep “Het Kleurenpalet”. Ook is er keramiek te zien, gemaakt door Rietje Schouten; houtobjecten van Dick Regenboog en houtreliëfs van Peter Millenaar; en beeldhouwwerk van Annie Schrijvers, Hendrik-Jan Vissers en Gerard Dekker Tevens zijn aparte sieraden te zien, gemaakt door Irene Fickel en Maaike Wijbrandi. Ook zal een aantal kunstenaars hun kunsten ook daadwerkelijk vertonen.

 

Overige activiteiten

·         Er is een Priscilla-stand aanwezig waar verschillende handgemaakte spullen worden aangeboden, maar ook producten zoals diverse fruitsappen, appeltaart en boterkoek.

·         Op donderdag, vrijdag en zaterdag zal het orgel en de vleugel regelmatig worden bespeeld, om de muzikale mogelijkheden ervan te demonstreren.

·         Als extra wordt er op zaterdag, om 11.00, 12.00 en 13.00 uur, een rondleiding kerktoren aangeboden voor maximaal 8 deelnemers.

·         Voor kinderen is er een leuke puzzeltocht in de kerk, waarbij je een gratis consumptie kunt verdienen.

·         En ook de inwendige mens wordt niet vergeten: tijdens de beurs kunt u in de zithoek genieten van een kopje koffie, thee of drankje.

 

Openingstijden

De Kunst- en Boekenbeurs is geopend op

•      donderdag 11 april, van 19.00 tot 21.00 uur;

•      vrijdag 12 april, van 14.00 tot 17.00 uur, en van 19.00 tot 21.00 uur;

•      zaterdag 13 april, van 10.00 tot 14.00 uur.

 

We zien u / jullie graag op de Kunst- en Boekenbeurs, van 11 – 13 april, in De Rank, Eugenie Previnairweg 14 in Nieuw-Vennep!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: