Activiteit

Toon Beijer geeft een voetbalclinic op basisschool de Reiger!

vrijdag 5 april 2019 , 14:15 - 16:30 uur

Op vrijdag 5 april zullen de leerlingen van groep 7 en 8 een voetbalclinic krijgen van Toon Beijer. Tijdens deze clinic zal Toon de leerlingen ook uitleg geven over de vaardigheid "samenwerken."

Toon heeft een grote voetbalcarrière achter de rug. Hij is technisch directeur geweest van Telstar, hoofdscout ADO Den Haag, trainer en coach van diverse teams waaronder Telstar, De Graafschap en De Witte Leeuwinnen. Momenteel werkt hij als adviseur in het buitenland voor clubs als Adelaide United en Qingdao Red Lions. Op maatschappelijk vlak is hij van betekenis geweest door zijn rol bij diverse maatschappelijke projecten gericht op participatie. 

Toon start met een presentatie op de Reiger over voetbal. De vaardigheid "samenwerken" staat hierbij centraal. Ook voor de niet voetballiefhebbers is dit interessant omdat het ook gaat over hoe teams werken en hoe je kunt samenwerken. 

Na schooltijd zal Toon met de kinderen, die zich hebben opgegeven voor het schoolvoetbal, naar Kagia lopen om daar aansluitend een training te geven van een uur. Ouders die zich hebben opgegeven om het schoolvoetbal te begeleiden zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor ouders die het leuk vinden om te kijken.

Illustration
 
Deel dit: