Activiteit

Doe mee met de Tennisxperience TV Lisserbroek op 30 augustus 2019!

vrijdag 30 augustus 2019 , 19:15 - 23:00 uur

Vrijdag avond 30 augustus a.s. wordt alweer de 11e editie van de TennisXperience georganiseerd!

Deze avond is bestemd voor zowel leden en niet leden, voor beginners en gevorderden vanaf 18 jaar. Heb je interesse in de tennissport, of heb je al eerder heeft getennist en wil je onze club leren kennen? Doe dan mee aan de TennisXperience en schrijf je in. Vrienden/kennissen/ buren/collega's etc. zijn ook welkom. Maar alleen inschrijven is natuurlijk ook mogelijk. Deelname is gratis, inschrijven graag via de website: www.tvlisserbroek.nl

 
De avond begint om 19.15 uur met een kopje koffie en iets lekkers erbij. Om half acht beginnen we aan de warming up en de tennis clinic, waarbij iedereen op speel niveau wordt ingedeeld. Hierna spelen we nog een gezellig toernooitje en we sluiten af met een gezellige borrel.

Tijdens de TennisXperience kunnen potentiële nieuwe leden gebruik maken van de volgende aanbiedingsacties:
- 4 proeflessen voor € 25,- per persoon, inclusief vrij tennissen tot en met 30 september 2018 (tijden en data in overleg met de tennisschool). 

- Voor nieuwe senior-leden: Gereduceerd lidmaatschap voor de rest van het winterseizoen: € 60 voor de periode van 1 oktober 2019 tot en met 31 maart 2020.Let op! Deze aanbiedingsacties gelden uitsluitend voor potentiële nieuwe leden die voor het eerst deelnemen aan de TennisXperience.

Hopelijk zien we jullie vrijdag 30 augustus a.s. 

 


Met vriendelijke groeten,

 


De TennisXperience Commissie,

Conny, Gwen & Heleen

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spel
Illustration
 

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Heleen Bruggeman

Meld je aan
Deel dit: