Activiteit

Burendag

vrijdag 27 september 2019 , 13:00 uur

Community school de Reiger organiseert samen met Maatvast (De Meerkoet en De Nooduitgang), Stichting Lisserbroek SamenMeer en Borus kinderopvang een leuke burendag . We willen namelijk graag samen iets betekenen voor onze buurt. 

 Iedere Lisserbroeker is welkom. Het programma ziet er als volgt uit:

13.00-15.15 locatie community school de Reiger (Azollastraat 47)
Onze buren zijn welkom op vrijdagmiddag 27 september tussen 13.00 - 15.15 uur voor een rondleiding door onze school en kinderopvang Borus. Er kunnen diverse spelletjes gedaan worden die geheel verzorgd worden door de leerlingen van de Reiger. Buren kunnen lekker zitten en bijpraten. De school zorgt voor de koffie en thee. Borus kinderopvang heeft samen met de kinderen iets lekkers gemaakt voor bij de koffie en thee. 

vanaf 15.15 uur Locatie Meerkoet (Krabbescheerstraat 1) 
Om 15.15 uur nemen onze collega's van Maatvast en stichting Lisserbroek SamenMeer het over. Zij organiseren een leuke speurtocht voor kinderen. Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven bij de leerkracht van de Reiger. Daar zal vanaf maandag 23 september een lijst hangen waarop kinderen zich kunnen aanmelden. Borus zorgt voor een lekker tussendoortje. Kinderen die niet op onze school zitten, kunnen zich opgeven bij de Nooduitgang.
De speurtocht wordt bijzonder, omdat kinderen ingrediënten moeten verzamelen voor pannenkoeken en poffertjes.

Vanaf 17.00 uur buurtbuffet in de Meerkoet

Na de speurtocht worden de pannenkoeken en poffertjes gebakken en eten we dat gezamenlijk op in de Meerkoet. Ook ouders zijn welkom aan te sluiten rond 17.00 uur. Er wordt namelijk een buurtbuffet georganiseerd in de Meerkoet. Kom en neem wat lekkers mee wat je wilt delen met anderen. Dit mag maar is geen verplichting. Iedereen is welkom. Het eerste drankje is voor rekening van de organisatie. 

We hopen dat u kunt komen. Het wordt een bijzondere, gezellige middag!

 

Locatie
Basisschool de Reiger
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: