Activiteit

Slootjestocht

woensdag 21 juni 2023 , 15:00 uur
Illustration

Wie heeft er zin om mee te gaan op ontdekkingsreis?

Jullie kennen allemaal Lisserbroek. Je kent de mensen, de kinderen, de straat en de school. Je weet vast wel hoe de hond of de kat van de buren heet en wie er een konijn in zijn tuin heeft wonen. Sommigen hebben zelf ook een huisdier, een vis, een hond, een vogel. Keus genoeg.
Maar kennen jullie ook de kleine diertjes. Die hele kleintjes die je niet zomaar ziet. Ga je mee op onderzoek om te weten te komen waar ze leven? Hoe ze eruit zien en wat ze doen?
Kom op, trek kleren aan die vies mogen worden, laarzen zijn ook heel handig. Neem een bakje mee met een deksel waar je doorheen kan kijken. Misschien heb je nog wel een vergrootglas in huis of leen je die van oma. Jas aan en dan gaan we op pad. Een slootjestocht heet het. Ja, dan is het niet meer zo moeilijk waar de diertjes leven hè? Maar geloof me, Arie die jullie gaat begeleiden, die weet er een heleboel te vinden en ook een heleboel over te vertellen. Dus... wie gaat er mee? Het is op woensdagmiddag 21 juni om 15.00 uur. Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud dan kan je je aanmelden via 0252-413457 of  mailen naar: huiskamervanlisserbroek@gmail.com. Je kan natuurlijk ook even bij de Meerkoet naar binnen lopen en je opgeven bij Sandy. 

Locatie
Huiskamer (in de Meerkoet )
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 12 jaar

Aantal aangemelde deelnemers: 11

Deze mensen komen:
- Neline Buitenhuis
- Jinthe Scholte
- Marit Van Beelen
- Saar Verdegaal
- Florien Verdegaal
- Koen Timmers
- Julian Opstal
- Chantal Van der Plas
- Sil van den Bosch
- Bart de Jong

Meld je aan
Deel dit: