Activiteit

Avondvierdaagse Lisse en Lisserbroek

ma 3 jun 2024 - vr 7 jun 2024 , 18:00 uur
Illustration

Met veel genoegen nodigen wij alle dappere wandelaars uit Lisse, Lisserbroek en directe omgeving uit om deel te nemen aan de Lissese avondvierdaagse.

In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (kWbn) wordt de Lissese avondvierdaagse georganiseerd. Na inschrijving wordt iedereen gedurende deze week in de gelegenheid gesteld om een zelf gekozen afstand af te leggen met een medaille als beloning voor de sportieve prestatie. Dit evenement vindt plaats in een gezellige sfeer met inmiddels ruim 1.500 deelnemers. Natuurlijk wordt ook aankomende vierdaagse op vrijdag afgesloten met een knalfeest ter ere van de doorzetters met een echt dweilorkest en echte DJ's.

Gewoon weer even lekker bewegen, aan klasgenoten laten zien dat je het makkelijk kunt, met bekenden herinneringen ophalen, een mooi momentje met de (klein)kinderen, weer even kijken in andere wijken, enzovoort. Redenen genoeg om weer eens een keer mee te lopen met de altijd goed georganiseerde wandelingen van de Avondvierdaagse.

Tijdstip
Het evenement vindt plaats in de week van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024.

Verdere informatie via https://www.svmarijke.nl/index.php/avond4daagse



 

Locatie
Speeltuin Marijke Lisse
Kosten toelichting
Zie informatie https://www.svmarijke.nl/index.php/avond4daagse
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
start / einde
Start op ma 3 juni 2024. Eindigt vr 7 juni 2024
Deel dit:
Toekomstige data voor deze activiteit
maandag 3 jun 2024
dinsdag 4 jun 2024
woensdag 5 jun 2024
donderdag 6 jun 2024
vrijdag 7 jun 2024