Locatie

De Nooduitgang

Krabbescheerstraat 1, Lisserbroek
Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum

Jongerencentrum De Nooduitgang is in 2011 geopend en is een van de mooiste en drukbezochtste jongerencentra uit de regio.

De Nooduitgang is een plek waar kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten, ontspannen en waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten worden opgezet in samenwerking met de jeugd. Ook staat de Nooduitgang open voor initiatieven uit de wijk. Vindt u/jij dat er te weinig gebeurt voor de jeugd? Kom dan eens langs, bel of mail en we kunnen kijken of we iets kunnen realiseren!

Het centrum is van alle gemakken voorzien met onder andere een leuke ontmoetingsruimte en bar, een prachtige akoustiek en een met mooie effecten uitgeruste verlichtingsinstallatie.

Het centrum is tevens voorzien van een mooie 7 meter lange spiegelwand voor dans- en zangactiviteiten en allerlei eigentijdse spellen als WII, X-box, air hockey, pooltafel etc.

Tevens kent het centrum verschillende projectiemogelijkheden zoals screens en een beamer.

Je kunt 7 dagen per week terecht in het centrum en we ondersteunen ideeën van jongeren niet alleen met raad en daad, maar ook financieel.

De Nooduitgang leent zich ook uitstekend voor verjaardagen en klassefeestjes.

Voor verdere informatie of suggesties kun je bellen met coordinator Cok van Beek of beheerder Cindy Diepenhorst, telefoon 0252-413457 of mailen: cok.vanbeek@stichtingmaatvast.nl of cindy.diepenhorst@maatvast.nl . Uiteraard kun je ook een kijkje komen nemen in De Nooduitgang, je bent van harte welkom.

Deel dit:
Activiteiten in De Nooduitgang
Op de kaart