Bericht

Geslaagde eerste editie Alleskunner Lisserbroek

Geplaatst op 28 mei 2023, 20:30 uur
Illustration

Zondag 14 mei streden 19 deelnemers in de leeftijd van 8 - 12 voor de titel Alleskunner Lisserbroek. Bij de alleskunner, bekend van TV, is het de bedoeling om verschillende opdrachten uit te voeren en te zorgen dat je niet de laatste bent. Na het spelen van elk spel valt er 1 deelnemer af, waarna er aan het eind een winnaar (de alleskunner) overblijft.

Deze kindereditie werd georganiseerd door Elin Favrie en Nova Middelbosch ism Maatvast en Samen Lisserbroek Ontmoeten. De 2 meiden presenteerde alle spellen en dat deden ze perfect. 

Er waren leuke spellen bedacht, van een spekje van je wang in je mond krijgen, zonder handen tot moertjes stapelen met een sate stokje. Skippybal race, geblindoekt in een goal schieten, maar ook een quiz over lisserbroek was een spel.

Om 13.30 begon het 1e spel en rond 15.30 was de eindstrijd. Deze vond plaats tussen Yara en Lars. Geblindoekt onder een limbo paal gaan, zonder dat de stok valt. Best moeilijk, maar er waren 5 rondes voor nodig voordat er een winnaar was. Yara bleek de alleskunner van Lisserbroek. Ze ontving een grote zak snoep en de wisselbeker.

Tussen de spellen door was er tijd voor wat lekkers en drinken en kon er even uitgerust worden voor het volgende spel.

Deze kindereditie was zeer geslaagd en wordt zeker volgend jaar herhaald en wordt er weer gestreden om de mooie wisselbeker. En wie weet komt er een volwassenen editie, want wie wil nou niet de alleskunner van Lisserbroek worden.

Deel dit:
Betrokken locaties