Bericht

Vierde Running Dinner Lisserbroek

Geplaatst op 19 oktober 2023, 00:00 uur
Illustration

Op zaterdag 7 oktober was er, na een lange pauze in verband met corona, voor de vierde keer een Running Dinner in Lisserbroek. Op 5 adressen is er heerlijk gekookt, 20 gasten hebben daarvan enorm genoten.
We begonnen de avond met een glas bubbels en een amuse in de Fruitloods op de Olmenhorst. Daarna ging iedereen op weg naar het adres voor het voorgerecht. Na het voorgerecht kreeg iedereen een nieuw adres voor het hoofdgerecht en later voor het nagerecht. Bij iedere gang was er een andere samenstelling van gasten. We hebben de avond afgesloten met een drankje in de huiskamer van De Meerkoet.


Het was een super gezellige avond met heerlijk eten. Er waren bijzondere ontmoetingen en er waren leuke geanimeerde gesprekken. Soms bleek men samen in de kleuterklas gezeten te hebben of kwam men bij de buren van een van de kinderen.( graag aanvullen )Bijzonder ook om op zo’n avond Lisserbroekers te ontmoeten die je nog niet kende. Het is zeker weer voor herhaling vatbaar. U hoort wanneer het vijfde Running Dinner zal zijn. 

Deel dit: