Bericht

Opschoondag Lisserbroek.

Geplaatst op 12 maart 2024, 00:00 uur
Illustration

Landelijke opschoondag 2024! Doe op zaterdag 23 maart mee met de landelijke opschoondag!
Al vele jaren staan er heel wat inwoners van Lisserbroek klaar om het dorp opgeschoond de lente in te laten gaan.
Ook dit jaar hopen willen we op zaterdagmiddag met elkaar zoveel mogelijk groene vuilniszakken vullen, waardoor de straten, speeltuintjes en sloten weer vrij zijn van zwerfafval.

Leuk weetje, ook de brandweer van Lisserbroek sluit dit jaar weer aan om te helpen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Zorg dat je om 14.00 uur bij de start bij de Tennisvereniging van Lisserbroek bent. Zij zorgen ervoor dat er iets te drinken is.

Ambassadeurs Saar Verdegaal (11 jaar), Jinthe Hoeks (9 jaar), Floor Lefeber (9 jaar), Mirre Scholte (8 jaar) en Luna Nieuwenhuizen (3 jaar) delen daar de vuilniszakken uit. Van daaruit kan iedereen zelf één of meerdere straten door, om het zwerfafval op te ruimen. De vuilniszakken kun je daarna neerzetten bij voetbalvereniging Kagia en dorpshuis de Meerkoet. Hier krijg je als dank nogmaals een kopje koffie / thee / limonade.

Om 16.00u sluiten we de middag af bij Dorpshuis de Meerkoet, waarna de Meerlanden het afval ophaalt. Mocht je vragen hebben, mail dan naar susanmagnin@hotmail.com. Hopelijk zien we elkaar in maart!

Hartelijke groet, Esther Nieuwenhuizen & Susan Magnin

Deel dit: