Bericht

Feest op het Plein 6 juli - speciaal voor kinderen

Geplaatst op 4 juli 2024, 12:01 uur
Illustration

𝐀π₯π₯𝐞 𝐀𝐒𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐠𝐞π₯𝐞𝐭! Zoals al eerder gezegd is π…πžπžπ¬π­ 𝐨𝐩 𝐑𝐞𝐭 𝐏π₯𝐞𝐒𝐧 voor Γ­edereen en dus hebben we natuurlijk superleuke activiteiten voor kinderen: de tobbedansbaan, de rodeostier, een ballonnenkunstenaar etc.

Maar er is nog iets speciaals; alleen voor jullie! Corrie, Jonathan en Marisol van JC De Nooduitgang Lisserbroek (Maatvast Haarlemmermeer) willen samen met jullie fruitshakes en heerlijke hapjes maken. Ook is het mogelijk om cupcakes te versieren. Jullie kunnen op deze manier kennis maken met het kookcafΓ© van De Nooduitgang. Normaal gesproken is dit vanaf 11 jaar, maar zaterdag mag iedereen meedoen.

Mochten jullie de smaak te pakken krijgen na zaterdag, dan zijn jullie van harte welkom om een keer te komen kijken bij het KookcafΓ© op vrijdagmiddag/avond van 16.00-19.00 uur. Houd hun Facebookpagina JC De Nooduitgang Lisserbroek voor het meest actuele nieuws.

Kennen jullie JC De Nooduitgang al? Want het KookcafΓ© is natuurlijk niet het enige dat zij organiseren voor jongeren!

Jongerencentrum De Nooduitgang is dè plek voor jongeren om volledig zichzelf te zijn.Bij De Nooduitgang vind je niet alleen meidenmiddagen en het kookcafé, maar ook een muziekstudio waar jongeren hun creativiteit kunnen uiten. Als je gewoon wilt ontspannen met vrienden, ben je natuurlijk ook welkom. Ze hebben een PlayStation 5 met geweldige games, een pooltafel en een pingpongtafel. Er zijn tal van leuke activiteiten om te genieten wanneer je even wilt ontsnappen.

Voor meer informatie: https://jcmaatvast.nl/locatie/de-nooduitgang

Deel dit: