Organisatie

Roads Maatjesproject en Tafelgasten

Non-profit

Roads Maatjesproject is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten als maatje in de regio's Haarlemmermeer en Amstelland. Dit vrijwilligerswerk komt neer op het samenzijn, het samen ondernemen en het onderhouden van contact van mens tot mens.


Als je maatje wordt, dan:  • biedt je iemand een sociale invulling en gezelligheid (wandeling in de buurt / bezoek aan een buurthuis of museum)

  • verzacht of verminder je iemands eenzaamheid

  • biedt je iemand een vorm van ontspanning, welke hem of haar van dagelijkse zorgen en problemen afleidt

  • biedt je iemand perspectief op zijn leven, gezondheiden toekomst sommige deelnemers kunnen door het maatjescontact activiteiten ondernemen die ze zonder hun maatje niet zouden doen, voor andere deelnemers is het prettig dat ze nu niet alleen, maar sámen met iemand een activiteit ondernemen


Een vrijwilligerscontract ga je voor één jaar aan, je spreekt eens in veertien dagen met je maatje af, je dient achttien jaar of ouder te zijn.


Is dit maatjeswerk iets voor jou? Neem een kijkje op de website van roads maatjesproject, stuur een e-mail of bel vrijblijvend voor meer informatie maatjesproject@roads.nl | telefoon 06-57 57 31 51

Deel dit: