Activiteit

Shine & Feel Good Event

zondag 12 juni 2022 , 10:15 - 16:15 uur
Illustration

Shine & Feel Good 2022! Dit mag je niet missen! Ont-moet, ervaar, ontspan, en geniet in de natuurlijke omgeving van Het Boshuis. Kom zelf meedoen met de workshops, mini sessies, proeverijen, koopjes. Persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in beeld.
Want als jij straalt, straalt iedereen om je heen een beetje mee.

We nemen je mee in de wereld van de:

*Accesbars- Stress reductie, je hoofd wordt zachtjes aangeraakt op verschillende punten, waarbij je hoofd ‘leeg stroomt’. De hele dag door zijn er proefsessies.

*Bosbaden- Ervaar tijdens deze workshop hoe de natuur je helpt vertragen en zorgt voor een langdurige ontspanning. Op een aantal momenten kan je deze zelf ervaren.

*Blueprintanalyse-  aan de hand van je geboortedatum krijg je inzicht in wie je bent, wat je talenten zijn en waar je heel erg blij van wordt.

*Business Yoga sessies- Hoe vaak ‘vergader’ jij met jezelf? Sta eens stil bij wat er speelt, bewust en onbewust. Een aantal basis technieken kan je nu leren die je zelf kunt toepassen.

*Etherische oliën- gebruik je zintuigen door te ruiken, proeven en voelen van deze oliën die o.a het immuunsysteem een boost geven en een weldaad voor ons lichaam zijn.

*Facia behandeling- zie hoe bijv. stijve rug en nek niet meer nodig zijn als klachten door de demo’s die gegeven. Een opgerichte lichaamstructuur die ruimte maakt voor vrije beweging.

*Female Touch-  Het moxa meditatie kussen, de V-steam en een inspirerend kaartspel zijn fijne middelen om de feminiene kant te laten spreken. Met deze ervaring komt er een dynamisch evenwicht tot uiting voor de vrouwen in deze mannelijke wereld.

*Holistic Pulsing- de prettige bewegingen van het pulsen is een combinatie tussen zachtjes schudden, wiegen en soms ook rollen. Het is een zachte manier om fysiek en emotioneel dingen los te laten. 

*Luisterkind afstemming- Heb jij een vraag op emotioneel, psychisch of lichamelijk gebied of bijv. een werk gerelateerde vraag dan wordt er geluisterd en wellicht dat er een antwoord voor jouw komt. Ervaar zelf hoe dit werkt.

*Optidee producten- Ervaar de mooie eigenschappen van deze speciale vezel die o.a. antibacterieel, anti allergie, vuilafstotend is.

*Prognos- Ben jij benieuwd naar de balans in jouw lichaam? Met deze meting aan handen en voeten, die pijnloos is, kom je meer te weten.

*Stoelmassage- even zitten en ervaar hoe een stoelmassage je helpt uit je hoofd en in je lijf te gaan en daardoor stress kan verminderen.

*Wine full ness- hoe proef jij wijn? Gewoon een slok of met aandacht? De hele dag door kan je dit tijdens een mini proeverij zelf  ontdekken.

*Zijde- De veelzijdigheid van zijde beleef je in het zijdeatelier. Aantal keer zal er in het Boshuis een mini modeshow te zien zijn. (Het zijde atelier bevindt zich t.o. de Fruitloods)

*Fruitloods: De horeca gelegenheid van de Olmenhorst. Elke dag van 10u -17u kan je hier terecht voor eten en drinken passend bij deze omgeving.

Locatie
Landgoed De Olmenhorst
Kosten
Gratis
Documenten
Deel dit: