Organisatie

fietsmaatjesHillegomLisse, fietsen voor iedereen; met een vrijwilliger

Informele groep, Non-profit, Vereniging / club

Jaarrond lekker fietsen en genieten!


Onze stichting wil het mogelijk maken dat mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen of willen fietsen, of door omstandigheden in een isolement dreigen te komen of zijn geraakt, samen met een fietsmaatje op een duofiets in de omgeving kunnen fietsen.


U kunt ons beleidsplan lezen en downloaden bij Sponsors; ANBI.


De stichting wil, vitale en sociaal bewuste mensen, een gezonde, gezellige en zingevende vrijwilligersmogelijkheid aanbieden als Fietsmaatje.


Zij, die graag willen kennismaken met de Nederlandse cultuur en zeker ook met de Nederlandse taal kunnen zich ofwel als gast ofwel als vrijwilliger bij ons bekend maken.


Ons doel is jaarrond te fietsen en te genieten, ook in het weekend vanaf voorjaar 2019!


Ook inwoners uit Lisserbroek en Beinsdorp zijn als gast of vrijwilliger welkom!


Een dagdeel fietsen met een maatje kost 3 euro per keer/rit, hiervoor hebben we "strippenkaarten", dus geen gedoe met losgeld.


hoe gaat dat in zijn werk?


De coordinator regelt de contacten, zorgt na een kennismaking voor een 'match' met een vrijwilliger. Zij bekijken op het rooster wanneer het gast en vrijwilliger schikt en wanneer op het rooster de fiets beschikbaar is. Na de proefrit kijken beide of het een goede klik is en kunnen ze iedere week of om de week een dagdeel fietsen.


Verdere informatie staat op onze website. Of u kunt mij mailen, ik woon in Lisserbroek. Marjan Jager (mijn persoonlijke 06 nummer staat erbij) OPgeven kan via mij of via onze website www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van fietsmaatjesHillegomLisse, fietsen voor iedereen; met een vrijwilliger
1 berichten van fietsmaatjesHillegomLisse, fietsen voor iedereen; met een vrijwilliger