Project

Lisserbroek 2040

Geplaatst op 8 maart 2017, 18:52 uur

Participatief proces van dorpsbewoners, ontwikkelaars/bouwers en gemeente. Deze partijen zijn georganiseerd in het Driehoeksoverleg Lisserbroek 2040. De doelstelling is de uitbreiding van het dorp tot ongeveer 10.000 inwoners in 2032. Daarbij gaat het naast woningen ook over de ontsluiting, de water- en groenstructuur van het dorp, duurzaamheid en het leefklimaat. Vorig jaar heeft de gemeenteraad van Haarlemmermeer de gebiedskaart vastgesteld. Binnen het driehoeksoverleg wordt nu hard gewerkt aan de gebiedsenveloppen. 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Lisserboek is in 2040 minstens net zo mooi als in 2015. Het wonen, ontspannen, werken en verblijven blijft geweldig en de sfeer beweegt mee met de tijd.
Lopend
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Paul Croese

Anders

In het dorpsblad De Meerkoet staat veel informatie over het dorp o.a. ook de bijdragen van de dorpsraad Lisserbroek. Vanaf 2019 zal de bijdragen ook binnen dit project opgenomen worden.

Documenten
0
Open de update in eigen pagina

Paul Croese

Anders

Nadat de gemeenteraad van Haarlemmermeer de gebiedskaart heeft vastgesteld (2018) is het Driehoek overleg bestaande uit woordvoerders uit Lisserbroek, projectontwikkelaars en gemeente bezig met het afronden van de gebiedsenveloppen Binnen Turfspoor en Lisserbroek Noord. Als alles volgens planning ve...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina